26 / 04 / 2024

Uşak kentsel dönüşümle değişecek!

Uşak kentsel dönüşümle değişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015 yılını "şantiye yılı" ilan etmeleri nedeniyle çalışmalara hızlı başladıklarını belirtti. Başkan Cahan, "Mega projelerimiz arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi, beklenenin üstünde bir hızla sürüyor.


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Mega projelerimiz arasında yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi ve Dokuzsele Deresi Islah Projesi, beklenenin üstünde bir hızla sürüyor. İki proje de 2016'da bitecek" dedi


İki proje de 2016'da bitecek ve ilimizin çehresi değişecek. Öte yandan söz verdiğimiz projelerden biri olan Kemalöz mahallesi pazar yerinde de özveriyle çalışan ekiplerimiz, 2015 bitmeden projeyi teslim edecek ve ilimiz en modern pazar yerlerinden birisine kavuşacak" dedi.

Öte yandan Uşak'ta salı pazarı civarındaki yol çalışmalarının da sona erdiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Karaağaç mahallesinde yapımı devam eden Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı da 2015 yılında teslim edilecek. Tüm çalışmalarımız olumlu şekilde devam ediyor" diye konuştu.



Yeni Asır