29 / 03 / 2024

Teknik Yapı Fikirtepe projesi bugün görücüye çıkıyor!

 Teknik Yapı Fikirtepe projesi bugün görücüye çıkıyor!

İstanbul' un parlayan yıldızı olmaya aday olan ve bu adaylığını ilk inşaatın başlaması ile garantiye alan Fikirtepe' de Teknik Yapı da kentsel dönüşümle yer alıyor...



Teknik Yapı Fikirtepe projesi yarın tanıtılıyor. Teknik Yapı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi ile yarın görücüye çıkıyor.


İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya aday olan ve bu adaylığını ilk inşaatın başlaması ile garantiye alan Fikirtepe'de Teknik Yapı da kentsel dönüşümle yer alıyor.


Baştan aşağı yenilenecek İstanbul'da Kadıköy'e bağlı Fikirtepe, kentsel dönüşümün simgesi olarak üç yıldır yenilenmeyi bekliyordu. Geçen ay Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Fikirtepeliler'e müjdeyi verdi. Üç yıl önce boşaltılan ve kısmen yıkımların başladığı ancak yeni konut adına bir çivinin bile çakılamadığı Fikirtepe de artık yüzler gülüyor. Çünkü 1 Mart 2014 Cumartesi günü Bakan İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla şölen havasında gerçekleşen Fikirtepe kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu.


4 Mart Salı günü kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’deki hamlelerden birini de Teknik Yapı başlatıyor. Teknik Yapı, yarın Fikirtepe'de başlayacağı projesinin tanıtımını düzenleyeceği kahvaltı organizasyonu ile yapacak. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kahvaltıda, Fikirtepe’deki projenin detayları basınla paylaşılacak.


Fikirtepe'de yaklaşık 55 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan bölgede 4 ayrı proje yapmaya hazırlanan Teknik Yapı, ilk olarak kat maliklerinin tamamı ile sözleşme imzalanan 11 bin 504 metrekarelik imar adasında işe başladı.


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, E- 100 otobanına paralel konumda yer alan bu projedeki 650 dairenin satışı için gün saydıklarını açıkladı. Karma projede konut, homeofis ve ticari birimler olacağı bilgisini veren Durbakayım, "İkinci projemizi de hazırladık. Bunu da yaklaşık bir ay içinde satışa hazır hale getireceğiz" diye konuştu.

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler