28 / 03 / 2024

Mahmut Çelikcan: Yüreğir'de 10 bin yeni konut yapacağız!

 Mahmut Çelikcan: Yüreğir'de 10 bin yeni konut yapacağız!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'i modern daha yaşanabilir, daha yeşil, daha estetik bir yaşam alanına dönüştüreceğiz. Hedefimiz Yüreğir de 10 bin yeni konut yapmak şeklinde konuştu...



Seçim gezilerini sürdüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, hem borç ödeyip hem de en fazla yatırımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir'in en fazla hizmeti kendi dönemlerinde aldığını söyledi. Seçim gezilerini sürdüren Çelikcan, hem borç ödeyip hem de en fazla yatırımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "2009 seçimlerinden sonra sınırlarımız 8 bin hektardan 80 bin hektara çıktı. Hizmet alanımız genişlemesine rağmen Yüreğir tarihinde en fazla hizmeti biz yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi. Kültür Evleri, taziye evleri ve kültür merkezi ile Yüreğir halkının bu dönemde tanıştığını belirten Başkan Çelikcan, "Mahallelerimizde yaptığımız kültür evlerinin daha küçük modelini de köylerde inşa edeceğiz. Bu dönemde 20 yıldan daha fazla asfalt çalışmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Köylerimiz dahil girilmedik mahalle bırakmadık. Yüreğir'in yollarının yüzde 85'inin yenilenmesini gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Geri kalan yerleri ise en kısa sürede tamamlanacaktır. Önümüzdeki dönemde ise Kentsel Dönüşüme ağırlık vereceğiz. 9 ayrı bölgede ilan ettiğimiz çalışmaları tamamlayıp Yüreğir'i modern daha yaşanabilir, daha yeşil, daha estetik bir yaşam alanına dönüştüreceğiz. Hedefimiz Yüreğir de 10 bin yeni konut yapmak" şeklinde konuştu. 


Türkiye Gazetesi