20 / 04 / 2024

Brooklyn Park projesinin temeli atıldı!

Brooklyn Park projesinin temeli atıldı!

Devamlı sıkıntılar ile gündeme gelen Fikirtepe'de 2015 baharı ile beraber dönüşüm baharı yaşanmaya başlandı. Brooklyn Park projesinde işler hızlandı, temel atma çalışmalarına başlandı.


Selimoğlu İnşaatın anlaştığı 12' ler Camisi arkasındaki adasında ilk önce Pana Yapı ve en nihayetinde geçen hafta bir Arap yatırımcıya satışını gerçekleştirerek ortak olduğu Brooklyn Park projesinde işler hızlandı, ilk temel betonları atılmaya başlandı.


Devamlı sıkıntılar ile gündeme gelen Fikirtepe'de 2015 baharı ile beraber dönüşüm baharı yaşanmaya başlandı. Daha düne kadar sıkıntılar ile boğuşan firmalar vatandaşlar ile imzalarını tamamlayıp bakanlık ayağındaki işleri de hızla hallederek peş peşe temeller atmaya,yıkımlar yapmaya veya hafriyat almaya başladılar.


Selimoğlu İnşaatın anlaştığı 12' ler Camisi arkasındaki adasında ilk önce Pana Yapı ve en nihayetinde geçen hafta bir Arap yatırımcıya satışını gerçekleştirerek ortak olduğu Brooklyn Park projesinde işler hızlandı ve ilk temel betonları atılmaya başlandı. 


Pana Yapı ve arap yatırımcı ortaklığı ile beraber Selimoğlu' nun Fikirtepe'de girdikleri bir çok ada bulunmasına rağmen ilk ruhsat alınan ve en hızlı ilerleyen projesi konumunda bulunan Brooklyn Park da 1 Nisan için sembolik bir temel atma töreni hazırlıkları yapılmasına rağmen demir bağlama ve diğer taraftan beton dökme çalışmaları hızla devam ediyor.


Brooklyn Park'ta 14 bin 500 metrekarelik bir arsa üzerinde değişik metrajlarda toplam 732 adet konut üretimi planlanmakta.


Brooklyn Park projesinin temeli atıldı!

Brooklyn Park projesinin temeli atıldı!

Brooklyn Park projesinin temeli atıldı!




Fikirtepe Haber