19 / 04 / 2024

Baysaş İnşaat ikinci adada yıkıma hazırlanıyor!

Baysaş İnşaat ikinci adada yıkıma hazırlanıyor!

Baysaş İnşaat ruhsat almasının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen ilk blok da 8. kata kadar kaba inşaatını gerçekleştirmiş oldu. Baysaş inşaat iki ay önce boşaltımına başladığı ikinci adasında ise çok kısa süre içerisinde yıkıma hazırlanıyor...


Baysaş İnşaat ruhsat almasının üzerinden yaklaşık 4 ay geçmesine rağmen bodrum dahil ilk blokta 8. kata kadar kaba inşaatını gerçekleştirmiş oldu. Baysaş inşaat iki ay önce boşaltımına başladığı ikinci adasında ise çok kısa süre içerisinde yıkıma hazırlanıyor.


Baysaş inşaat ruhsat alıp gece gündüz yoğun vardiya ve ekip ile çalışmasının yanında Fikirtepe'de sözleşme esnasında bağımsız bölüm paylaşımı yapan ilk ve tek firma olma özelliğini de taşıyor.  Baysaş'ın diğer ruhsat almış olna firmaları da göz önüne alırsak yoğun çalışması dikkatlerden kaçmamakta ve vatandaşların da takdirini kazanmış bulunmakta. 


İlk ada ilk blokta 8. kata ulaşıldı ..


Baysaş inşaat yaklaşık 4 ay önce ruhsatını aldığı projde 8. katın kaba betonunu dökerek kendisinden hemen hemen bir sene önce ruhsatını almış olan Nuhoğlu ve Teknik Yapı'ya tur bindirerek kaba inşaat da Fikirtepe'nin öncüsü konumunda olan Anka Yapıyı da geçmiş oldu.


Şemsettin Aydın'dan Fikirtepe Haber'e özel açıklamalar ve ikinci adada yıkım müjdesi


Fikirtepe Haber'e özel demeç veren Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın yaptığı açıklamada, İlk adada ilk blokta zemin altı dahil şu an 8. katın betonunu döktüklerini , kısa süre sonra ikici bloğa da başlama çalışmalarının yanında kısa süre içerisinde ikinci adada yıkımlara da başlayacakları müjdesini verdi.


Aydın, Belediyeden gerekli izinleri ve ilişik kesmeleri bitiriri bitirmez yıkıma başlayacaklarını söyleyerek ruhsat için gerekli girişimleri de başlatacaklarını ve söz verdikleri tarite vatandaşların yerlerini teslim edeceklerini söyledi.


Baysaş İnşaat ilk ruhsat alıp 8. kata kadar geldikleri ilk adada her kesin bağımsız bölümlerini her kesin rızasına göre tespit etmiş ruhsat alımının hemen akabinde kat mülkiyetlerini kurup her kesin tapularını dağıtmış bulunmakta.



Fikirtepe Haber