18 / 04 / 2024

Atıf Yiğit: Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yıkım yapılmayacak!

Atıf Yiğit: Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yıkım yapılmayacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri evlerinde rahat otursun. Biz kimseni evini yıkmayacağız. Sel mağdurlarımıza da sahip çıkacağız" dedi


Gaziosmanpaşa Mahallesi sakilerine seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri evlerinde rahat otursun. Biz kimseni evini yıkmayacağız. Sel mağdurlarımıza da sahip çıkacağız" dedi 


PROJELERİMİZLE GELİYORUZ 

Canik'in en büyük mahallesi olan Gaziosmanpaşa Mahallesi'ni projelerle örnek bir mahalle haline getireceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Gaziosmanpaşa Mahallemizin durumu ortadadır. Yollar perişan durumda ve yapılan imar uygulamasıyla halkımız mağdur edilmiştir. Mahallenin dere yatağında oturan vatandaşlarımız ise adeta ölüme terk edilmişlerdir" dedi. 


İLÇEMİZİ BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ

 Gaziosmanpaşa Mahallesinin en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğuna dikkat çeken Yiğit, "Biz Canik'e yapacağımız yatırımları Canikli esnaflarla, Canikli işadamlarımızia yapacağız.. Tek şartımız »se Caniklinin çalışması olacak. Biz ilçemizdeki işsizlik sorununu çözeceğiz. İlk etaptaki 41 projemizi 2 yıl içinde tamamlayacağız. Canik bizimle hizmete kavuşacak. İlçemizi birlikte kalkındıracağız" diye konuştu. 


VATANDAŞA HAKKI VERİLECEK

 Halka zulüm etmeyeceklerini dile getiren Atıf Yiğit, "Biz hizmet etmek için bu yola başkoyduk. Sel mağdurlarımızı ortada bırakmayacağız. Gereken neyse en kısa zamanda yapılacaktır. Sel ve heyelan alanları boşaltılacaksa da vatandaşın kaç katlı evi varsa, o kadar katlı bir ev verilmeden bu olmayacaktır. 

Herkesin hakkını vereceğiz. 3 katlıysa 3 katlı ev, 4 katlıysa 4 katlı ev verilecektir. Biz vatandaşımızın 3-4 katlı evinin yerine 1 daire vermeyeceğiz. Bu resmen zulümdür. Bizde Allah korkusu var. Bunu kesinlikle yapmayız' dedi. 


Manşet