24 / 04 / 2024

Atıf Yiğit: Canik’teki imar sorununu çözeceğiz!

 Atıf Yiğit: Canik’teki imar sorununu çözeceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, “Canik’te artık vatandaşlarımızın arsaları elinden alınmayacak. Biz bu skandal imar uygulamasına son vereceğiz.” dedi...



Samsun Canik'te Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geler Yiğit’in mahalle ziyareti mitinge dönüştü. Başkan Yiğit’e Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti


MHP Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit’e sevgi gösterilerinde bulunan mahalle sakinleri, “En büyük sorunumuz bizim imar ve mahallemizin afet kapsamına alınmasıdır. Mahallemiz yıkılacak mı? Biz sürgüne gitmişcesine mahallemizden ayrılmak istemiyoruz. Yollarımız da perişan durumda ama biz öncelikle evimizde oturmak istiyoruz. Bu konuda Sayın Atıf Yiğit’ten yardım bekliyoruz. Kendisinin de belediye başkanlığına geldiğinde bizlerin sorunlarına derman olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.


Mahalle sakinlerine seslenen MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, “2 dönemdir mevcut belediye başkanına destek verdiniz. Ben de bu mahallenin bir sakiniyim. Biz hizmet falan alamadık. Artık Canik’te değişim zamanı gelmiş. Adaletli bir hizmet için şimdi Milliyetçi Hareket Partisi deme zamanı gelmiştir. Bizler verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Yapamayacağımız hiçbir şeyi de söylemeyiz. İnşallah 30 Mart tarihinden itibaren tüm Canik’in kaderi değişecektir.” ifadelerini kullandı.


"VATANDAŞIMIZIN HAKKINI YEDİRTMEYİZ"


Gaziosmanpaşa Mahallesi’nin hizmetten yoksun bırakıldığına dikkat çeken MHP Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, “Gaziosmanpaşa Mahallesi’nin ara sokaklarına girdiğimizde yollarımızın durumu her şeyi ortaya koymaktadır. Özellikle imar planlamalarında yapılan haksızlıklar vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştır. Bizler halkımızın yanında olacağız. Vatandaşımızın 1 metre arsasına dahi sahip çıkacağız. Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için bu göreve talip olduk. Bizlere güvenin ve inanın.” şeklinde konuştu.


 

Bugün