29 / 04 / 2024

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nde son durum!

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nde son durum!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı.


Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.


İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Arslan Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Yozgat Parkı ile birlikte yapımı devam eden Otopark, Hal ve Ticaret Merkezi binasının son durumu hakkında bilgi verdi.


Toplam 40 milyon liraya mal olan üç büyük çalışmanın önemli bir ihtiyaç cevap vereceğini belirten Başkan Arslan, otopark sorununa önemli düzeyde çözüm getirmesi beklenilen 400 araçlık otopark inşaatında çalışmaların hızlandığını söyledi. 


Hal ve Ticaret Merkezi binasının da kaba inşaatının tamamlandığını söyleyen Başkan Arslan, düzenleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.