05 / 05 / 2024

Uşak Eğitim Kampüsü 40 binden 100 bin metrekareye çıkarıldı!

Uşak Eğitim Kampüsü 40 binden 100 bin metrekareye çıkarıldı!

Kent Park gibi büyük bir proje için alt yapı çalışmalarına Ankara ve bakanlıklar düzeyinde hemen girişimlerine başlayan Başkan Cahan projenin selameti açısından beklentilerin de üzerinde büyük müjdeler almaya başladı...


Kent Park gibi büyük bir proje için alt yapı çalışmalarına Ankara ve bakanlıklar düzeyinde hemen girişimlerine başlayan Başkan Cahan projenin selameti açısından beklentilerin de üzerinde büyük müjdeler almaya başladı.


Kente son olarak ziyaretlerde bulunan Orman ve Su İşler Bakanı Veysel Eroğlu’ndan arazi tahsisi için söz alan Başkan Cahan, tahsiste düşündükleri 40 bin metrekare alanın 100 bin metrekareye çıkarıldığını müjdeledi. Eğitim kampüsü projesini Bakan Eroğlu’na anlattığında kendisinin de heyecan duyduğunu vurgulayan Cahan, projenin bu bağlamda tam destek aldığını bildirdi. Alan konusunda Bakan Erooğlu’na düşündükleri rakamı anlattığında müjdeli haber aldığını ileten Cahan, " Bakanımız kentimize geldiğinde ilimizin sorunlarını en ince ayrıntısına kadar dinledi. Bizim projelerimizi de bu bağlamda dinleyerek çözüm önerileri sundu. Biz ilimizin kaderini değiştirecek olan Kent Park için yapacağımız eğitim kampüsü için bakanımızdan tahsis isterken 40 bin metrekare alan belirtmiştik. Kendisi bu alanın yetmeyeceğini ve 100 bin metrekareyi tahsis edeceklerini bize söyledi” dedi.


Projenin kısa süre olmasına rağmen her yönü ile ayaklarının yere bastığının altını çizen Cahan, kısa sürede temel için adım atılabileceğinin işaretini verdi. Her Bakan ziyaretlerine ve kendilerinin Ankara ziyaretlerinde olumlu gelişmeler yaşadıklarını dile getiren Cahan, "Biz ilimizin güzel geleceği için yerelden Ankara’ya ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca ilimize üst düzey bürokratlar ve bakanların gelmesine vesile oluyoruz. İşte tüm bunlar kentin güzel geleceğinde etkili oluyor. Yaptığımız bu çalışmalar ilimizi şaha kaldıracaktır” ifadesini kullandı.



Kırıkhan Olay