18 / 04 / 2024

Turkish Airlines Lounge Istanbul yenilerek hizmete sunuldu!

 Turkish Airlines Lounge Istanbul yenilerek hizmete sunuldu!

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün yolcuların hizmetine sunuldu...



Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün yolcuların hizmetine sunuldu. Yenilenen salonda yer alan mini yarış pisti, golf simülatörü ve mantı ile gözleme ikramları dikkat çekiyor.


Yapımı 2,5 ay gibi bir sürede tamamlanan salona, mevcut 3500 m2’lik alana ilâve olarak 2400 m2’lik geniş bir alan kazandırıldı. Oturma kapasitesi de 1030 kişiye çıkarıldı.


Salonda mevcut bulunan ikram çeşitleri, özel dinlenme ve duş alanları, çocuk oyun alanı, kütüphane, bilardo salonu, mescit, telekonferans salonu ve masaj hizmetine ek olarak ilâve dinlenme-duş alanları ve masaj yatakları yer alıyor.


Kare şeklindeki ilâve salonun tam ortasında yer alan, “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her iki katındaki aktivite ve ikram unsurlarını birbirine bağlayan helezonik merpen, THY'nin dünyadaki farklılıkları bir araya getirme tutkusunu simgeliyor.


Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin belirgin unsurları revaklarla donatılan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her bir bölümünde farklı aktivite ve deneyimler bulunuyor. Yolculara minyatür bir İstanbul prototipi üzerinde araba yarışı heyecanı sunan yarış pisti de çok ilgi çekiyor.


Yenilenen salonda ayrıca bir golf simülatörü de bulunuyor.


Yiyecek içecek bölümlerinde ise eskisinden farklı olarak mantı ve gözleme ikramları dikkat çekiyor.


Hürriyet




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı