24 / 04 / 2024

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark yapılıyor!

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark yapılıyor!

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark yapılıyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik ilçesine yeni bir otopark kazandırıyor.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon’a yeni otopark ve dinlenme alanları inşa etmeye devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun vatandaşların talepleri doğrultusunda yapımına başlanması talimatını verdiği Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii’nin etrafındaki otopark inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık olarak 1 milyon TL’ye mal olacak olan ve  2 bin metrekarelik alanda uygulanan projenin yapımının Şubat ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, otoparkın 55 araç kapasiteli olacağını belirterek, “Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii çevresinin bölgenin bir meydanı olacak şekilde düzenlenmesi ve o bölgede oluşan araç parklanmasına bir düzen oluşturması için yaklaşık 2000 m2'lik meydan düzenlemesi, 55 araçlık otopark, örtü sistemleri, oturma alanları, yeşil alan düzenlenmesi ve yeni muhtarlık binasını içeren projenin inşaat çalışmaları devam etmektedir. Bu hizmetimiz  Bahçecik Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri