20 / 04 / 2024

Tirebolu'daki kapalı spor salonunun yapımına başlandı!

Tirebolu'daki kapalı spor salonunun yapımına başlandı!

Demirci Mahallesi Osmanağa Caddesi üzerinde eski et pazarı olarak kullanılan bölgede Belediye imar planında düzenleme yapılarak yeni düzenlemeye göre bölge Kapalı Spor Salonu ve Üniversite sosyal tesislerine olanak sağlandı.


Tirebolu Belediyesi tarafından imar planında düzenleme yapılan İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu yapımına başlandı. Demirci Mahallesi Osmanağa Caddesi üzerinde eski et pazarı olarak kullanılan bölgede Belediye imar planında düzenleme yapılarak yeni düzenlemeye göre bölge Kapalı Spor Salonu ve Üniversite sosyal tesislerine olanak sağlandı. 


Karadeniz sahil yolu ile bağlantı noktası olan İletişim Fakültesinin karşısında Uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapabilecek nitelikte olan spor salonu ilçe gençlerine büyük katkı sağlayacak. 


Kapalı spor salonunun yapımı il Özel İdaresi tarafından Bim-Tek firmasına ihale edilerek temel kazı çalışmalarına başlanılan Kapalı Spor Salonunun en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor. 


Belediye Başkan Vekili Mehmet Pir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz taşa toprağa değil insana hizmet için bu göreve talip olduk. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha modern spor tesislerinde ve daha sağlıklı bir şekilde spor yapma imkânına kavuşmaları, temel hedeflerimizden biridir. Kapalı Spor Salonumuzun tüm gençlerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.