24 / 04 / 2024

Tirebolu'da Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binası incelendi!

 Tirebolu'da Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binası incelendi!

SGK İl Müdürü Fatih Görentaş “Tirebolu’daki hizmet binamız yapılana kadar geçici olarak hizmet vermesi düşünülen belediye caddesindeki 4 katlı binada incelemelerde bulunduk. Tirebolu’ya en kısa sürede hizmet binasını açmak istiyoruz” diye konuştu.



Giresun Sosyal Güvenlik(SGK) İl Müdürü Fatih Görentaş, Tirebolu’da geçici hizmet verecek olan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. SGK İl Müdürü Görentaş’a Tirebolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Cebecioğlu ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.


Başkan Yardımcısı Mehmet Cebecioğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada ”İlçemizde sigortalı çalışanlarımız ve emekli olanlarımız sigortayla ilgili küçük bir işlem yaptırabilmek için yıllarca Espiye ve Giresun’a gidip gelmek suretiyle iş kaybına ve bir sürü masrafa katlanıyorlardı. İlçemizin ihtiyacı olan S.G.K. şubesinin açılmasına kısa bir süre kaldı. Son olarak hizmet binasını tahsis edip, halkımızın hizmetine açarak, işçi ve emeklilerimizin bütün hizmetlerini ilçemizde rahatlıkla yapmalarını sağlamış olacağız” dedi.

SGK İl Müdürü Fatih Görentaş ise “Tirebolu’daki hizmet binamız yapılana kadar geçici olarak hizmet vermesi düşünülen belediye caddesindeki 4 katlı binada incelemelerde bulunduk. Tirebolu’ya en kısa sürede hizmet binasını açmak istiyoruz” diye konuştu.


Milliyet