25 / 04 / 2024

Seyfi Dingil: İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak!

Seyfi Dingil: İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,"İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Halkımızla birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Mutlu ve huzur dolu günler yakında" diye konuştu.



2015 yılını 'atılım yılı' ilan ettiklerini söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Türkiye'nin en büyük teknoparkını yapacağız. İlçemizin kanayan yarası haline gelen Feyezan Kanalı projemiz ise bakanlık tarafından onaylandı. 12 milyon liralık ödenek çıktı. 6 kilometre uzunluğundaki Feyezan Kanalı baştan sona temizlenecek. Çevre düzenlemesi yapılacak. Böylece kentimizin 40 yıldır çözülmeyen sorunu çözüme kavuşacak. Mutlu ve huzur dolu günler yakında" diye konuştu. 


SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR 

Yeni yatırılar ve projelerle ilçenin makus talihinin değişeceğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, "İskenderun Akdeniz'in parlayan yıldızı olacak. Halkımızla birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Yılların ihmali var. Şimdi birer birer bunların üstesinden gelmeye, sorunları çözüm aşamasına getirmeye gayret ediyoruz. Bu çabalarımızın yansımalarını çok yakında herkes görecek. İskenderun'u yaşam alanına çevireceğiz. Toplu konut ve kentsel dönüşümle havamız değişecek" dedi. 


ŞEVKİMİZİ ARTIRIYOR

Yaklaşık 55 bin hektar alana sahip Karayolları arsasının yapılan protokolle belediyeye devredildiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, burada Türkiye'nin en büyük teknoparkını inşa edeceklerini söyledi. Başkan Seyfi Dingil, içerisinde yürüyüş alanları, oyun parkları, çocuklar için trafik eğitim alanı, sosyal donatı alanları, kermes alanları, cami ve daha birçok etkinlik alanlarının olduğu modern ve çağdaş parkın hizmete girmesiyle İskenderun'un çehresinin değişeceğini ifade etti. Başkan Seyfi Dingil, "Çalışmalarımızın vatandaşlarımızca takdir görmesi bizim şevkimizi artırıyor" şeklinde konuştu. 



Sabah