29 / 04 / 2024

Sarıyer Belediyesi Ayazağa Ek Hizmet Binası, Eylül'de hizmete açılacak!

 Sarıyer Belediyesi Ayazağa Ek Hizmet Binası, Eylül'de hizmete açılacak!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in katılımıyla Eylül ayında açılacak olan Ayazağa Ek Hizmet Binası sayesinde Ayazağa halkı tek bir noktadan çok sayıda hizmeti rahatça almış olacak....



Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in talimatıyla restorasyon çalışmalarına başlanan Ayazağa Ek Hizmet Binası'nda yürütülen çalışmada mutlu son yaklaşıyor. Sarıyer Belediyesi ekiplerinin özverili ve titiz çalışmaları sonucu beklenenden çok daha kısa sürede tamamlanacak olan hizmet binasını Sarıyer Belediye Başkanı Yardımcısı Gökan Zeybek yerinde inceledi ve yapılan işlerle ilgili çalışanlara tavsiyelerde bulundu.


Çalışmaların hızla sürdüğü ve 580 metrekarelik yerleşim imkanı sunan Ayazağa Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerindeki Ayazağa Ek Hizmet Binası baştan aşağı restore edilerek yepyeni bir görünüme kavuştu. Ayazağa halkına etkin biçimde hizmet verebilmek amacıyla bina içerisindeki hizmet yapılanması da yeniden oluşturuldu. Bu bağlamda bina içerisinde; 


- Zabıta Müdürlüğü

- Fen İşleri Müdürlüğü

- Mali Hizmetler Müdürlüğü

- Temizlik İşleri Müdürlüğü

- Park ve Bahçeler Müdürlüğü

- Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

- Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

- Numarataj Birimi yer alacak. 


- Hâlihazırda 202. Sokak'ta bulunan Ayazağa Muhtarlığı ile PTT ve İSKİ vezneleri de artık Ayazağa Ek Hizmet Binası'nda hizmet verecek. 


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in katılımıyla Eylül ayında açılacak olan Ayazağa Ek Hizmet Binası sayesinde Ayazağa halkı tek bir noktadan çok sayıda hizmeti rahatça almış olacak.


Sarıyer Belediyesi