28 / 03 / 2024

Sakarya Stadı inşaatı! Son durum bilgileri!

Sakarya Stadı inşaatı! Son durum bilgileri!

TOKİ'nin Sakarya’ya yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 30 Nisanda ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 126 bin metre kare dönüm üzerine kurulacak olan stadın yapım işlemleri devam ediyor...


TOKİ'nin Sakarya’ya yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 30 Nisanda ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 126 bin metre kare dönüm üzerine kurulacak olan stadın yapım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.


Toplu Konut İdaresi’nin Tepekum Mahallesinde inşa edeceği Sakarya’nın yeni stadı için inşaat çalışmaları hızla devam ederken, 25 bin kişilik Sakarya Stadyumu’nun hedeflenen tarihten daha erken bir tarihte teslim edilmesi için sürpriz bir çalışmanın da yapıldığı belirtiliyor. Alanı temizleyen yüklenici firma stat demirlerini dikmeye başladı bile. Stadyumun yanı sıra otopark, restoranlar ve mağazaların inşaat çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.


126 bin metre karelik bir alana inşa edilmesi planlanan ve 106 milyon TL harcanan stadyumun 800 iş gününden önce biteceği öğrenildi.



Sakarya Rehberim



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016