29 / 03 / 2024

Sakaryaspor'un stadı yükseliyor!

 Sakaryaspor'un stadı yükseliyor!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un yeni stadının yüzde 30'luk kısmı tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptığı açıklamada, Yeni Stadyum Projesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi.



Çalışmaların yüzde 30, üstyapı betonarme çalışmalarının ise yüzde 70'lik kısmının sona erdiğini belirten Toçoğlu, "Yeni statla Anadolu güneşi Sakaryasporumuz'un yükselişi de devam edecek. İnşallah Sakaryaspor’un yeni anı ve zaferlerine uzun yıllar ev sahipliği yapacak" diye konuştu.


Toçoğlu, kente açık otopark, çocuk oyun alanları, fuaye, büfe ve sosyal alanların yer alacağı spor kompleksi kazandıracaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: 


"28 bin 160 kişilik yeni statta 29 loca bulunacak. Böylelikle Sakaryaspor’a ciddi gelir kaynağı da oluşturmuş olacağız. Stada ulaşım konusunda sorun yaşanmayacak. Alternatif ulaşım imkanlarını geliştireceğiz. Sakarya’da sporun geleceği adına en önemli yatırımlardan biri olan projemizde çalışmalarımız 2016'nın başında tamamlanacak."


AA



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri