20 / 04 / 2024

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi!

 Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'ni de içerisine alan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili vatandaşların soruları yanıtladı. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde fizibilite çalışmaları tamamlandı...


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'ne yaptığı ziyarette esnafları dolaşarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Gümrükçüoğlu, mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti. 


Esentepe Mahalle Muhtarı Mustafa Ayvaz'dan mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler alan Gümrükçüoğlu, muhtarla birlikte mahallede incelemelerde bulundu. Esentepe Mahallesi'ni de içerisine alan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili vatandaşların sorularına Başkan Gümrükçüoğlu, "TOKİ ile yaptığımız bu önemli 'Kentsel Dönüşüm Projesi'nde fizibilite çalışmaları tamamlandı. Hâlihazu- haritalar çıkarıldı. îmar planı yapıldı. 


Gayrimenkul değerleme çalışmaları bitirildi. Alan üzerinde uygulanacak avan proje tamamlandı. Ada ada yapımı gerçekleştirilecek bu önemli projede anlaşma sağlanan hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 13 milyon TL ödeme yapıldı." şeklinde cevap verdi. 


Anayurt Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016