19 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Bursa'ya iki büyük okul yapılacak!

 Mustafa Dündar: Bursa'ya iki büyük okul yapılacak!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin ilçedeki okullara sağladığı destekler sürüyor. Çekirge Mahallesindeki 1. Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulu’nun tamamlanan bahçe ve çevre düzenlemesi çalışmaları hizmete sunuldu. Sırada yeni okul yapımları var...



Bugüne kadar ilçede 200 okula, ihtiyaçlarına göre çeşitli katkılarda bulunduklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları dile getirdi: “Size yaptığımız yatırım, bizlerin kendi geleceğimize yapmış olduğu bir yatırımdır. Bunun bilinci ile rahat, sizlere kaliteli ve güvenli eğitim imkanı sunabilmek için belediye olarak okullarımız ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bugüne kadar 200 okulumuzda, bahçe düzenlemesi yaptık. Bugün açılışını yaptığımız gibi çevre düzenlemesi yaptık. Çocuklarımızın güvenli eğitim alabilmeleri için okul duvarlarını yaptık. Okullarımızın cephelerini yeniledik, boyadık. Ek hizmet binaları ve yeni derslikler yaptık. Bundan sonra da ihtiyaca göre okullarımıza desteğimiz sürecektir.”


“İKİ BÜYÜK OKUL PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”


İlçedeki okullara hizmet götürdüklerini ifade eden Dündar, şöyle devam etti: “Bursa’mızda iki büyük okul projesini hayata geçireceğiz. Mehmet Akif Mahallemize yapacağımız Osmangazi İlköğretim Okulu ve Hamitler Mahallemize yapacağımız sizin okulunuz ile aynı adı taşıyan Murad Hüdavendigar Lisesi ve Eğitim Kampüsü ile eğitimde iki büyük projeyi hayata geçirmiş olacağız. Bugün de burada 1. Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulumuzun ihtiyaç duyduğu hizmetleri size sunmanın gururunu yaşıyoruz. Okulumuzun merpenlerini yeniledik. Engelli çocuklarımız için rampalar yaptık. Okulumuzun bahçesindeki kötü görünen alanı gördüğünüz gibi rengarenk bir tören alanına dönüştürdük. Sizin güvenli eğitim almanız için korkulukları yeniledik, eksik olanları onardık ve boyadık. Okulumuzun duvarlarını boyadık ve sizi ışıl ışıl ikinci dönemde karşılayan bir okul bahçesi oluşturduk.”


Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeybek de, Murat Hüdavendigar İlköğretim Okulu’nun eski haliyle şimdiki hali arasında büyük farklılıklar olduğunu belirterek, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın eğitim alanında yaptığı işler ortada. İlçemizdeki tüm okullarımıza hizmet götürüyor. İlçedeki yaklaşık 160 bin öğrencimiz başkanımızın yaptığı hizmetlerden faydalanıyor. Yaptığı çalışmalar ve hizmetler için Başkanımız Dündar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.


Konuşmaların ardından, ülkesinde yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan ve Murat Hüdavendigar ilköğretim okulunda öğrenim gören Suriyeli öğrenci Hannan Makhavi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a okullarına yaptığı hizmetler için teşekkür ederek çiçek takdim etti.


 

Osmangazi Belediyesi




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri