28 / 03 / 2024

Osmangazi Millet Bahçesi için start verildi!

 Osmangazi Millet Bahçesi için start verildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 100 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi'nin müjdesini verdi...


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 100 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi'nin müjdesini vererek, proje için ilk adımı attıklarını duyurdu. 


Mustafa Dündar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Millet Bahçesi yapılacak 100 dönümlük alanda Milli Emlak'a ait 45 dönümlük kısmın Osmangazi Belediyesi'ne tahsis edilmesi sözünü aldıklarını belirtti.


MİLLET BAHÇESİ İÇİN BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ


Sabah gazetesinden Muharrem Doğantez'in haberine göre, Bursa Soğanlı'da inşa edilen yeni konutların hemen yanında, Botanik Park karşısında 55 dönümü belediyeye, 45 dönümü ise Milli Emlak'a ait arazide Millet Bahçesi oluşturmayı planlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü. 


Bursa temasları sırasında Osmangazi Belediyesi'nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kurum, burada Millet Bahçesi kurulacak yeri de denetledi. Başkan Dündar'dan bilgi aldıktan sonra projeyi çok beğendiğini belirten Bakan Kurum, Milli Emlak'a ait 45 dönümlük arazinin Osmangazi Belediyesi'ne tahsis edilmesi sözünü vererek "Araziyi verdik, hayırlı olsun" dedi.






Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler