19 / 04 / 2024

Kocaeli Karamürsel'e kent meydanı yapılıyor!

 Kocaeli Karamürsel'e kent meydanı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yeni ve modern kent meydanları oluşturuyor. Karamürsel’de hayata geçirilecek yeni projeyle mevcut belediye binası yıkılarak yerine modern bir hizmet binası ve meydan yapılacak. ,



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yeni ve modern kent meydanları oluşturuyor. Karamürsel’de hayata geçirilecek yeni projeyle mevcut belediye binası yıkılarak yerine modern bir hizmet binası ve meydan yapılacak. Proje alanında inşaat çalışmaları başlıyor.


5 BİN METREKARE AÇIK ALAN


Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılacak. Projede 5 bin metrekare açık alan yer alacak. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.


 


SİNEMA SALONLARI VE DÜKKÂNLAR


Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları dükkânlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. Yapının 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Binanın çatısı kenet çatı sistemi şeklinde tasarlandı. Bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi





Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler