25 / 04 / 2024

Giresun Bulancak Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşındı!

Giresun Bulancak Tapu Müdürlüğü yeni binasına taşındı!

Bulancak Tapu Müdürlüğü Giresun Valisi Hasan Karahan’ın da katılımıyla yeni modern binasına taşınarak açılışı gerçekleşti. Vali Karahan, Tapu Kadastro'nun son yıllarda kendini yenileyen, Türkiye’nin yeni bir yüzü olduğunu belirtti...


Bulancak Tapu Müdürlüğü Giresun Valisi Hasan Karahan’ın da katılımıyla yeni modern binasına taşınarak açılışı gerçekleşti.


Törende birer konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, ve Tapu Bölge Müdürü Adnan Cevher duygu ve düşüncelerini aktararak bilgilendirme yaptılar.


Tapu Kadastro'nun son yıllarda kendini yenileyen, Türkiye’nin yeni bir yüzü olduğunu belirten Vali Hasan Karahan, “Güzel bir mekanda Tapu Hizmetlerinin daha hızlı ve rahat bir ortamda yapılabilmesi için bu mekanı açıyoruz. Mekânsal anlamda gerçekten güzel bir görünüme sahip. Bu güzellik artarak devam ediyor. Bu hizmetin hızına ve kalitesine de yansıyor. Vatandaşımızda memnun. Bulancağımız büyüyen gelişen bir ilçemiz ve tapu işleri ve tapu ile ilgili işlemler de gerçekten yoğun bir şekilde yaşanıyor burada. Ama maalesef kaymakamlık binasının geciktirilmesi, bu güne kadar bitirilememiş eksikliğimiz. Toplu hizmetlerin, kamu hizmetlerinin bir yerde verilmesi konusunda sıkıntı yaratıyordu. Ama onu beklemeden bölge müdürü böyle bir hizmeti başlattı ve tamamlandı. Şu anda da açılışını yapıyoruz. Şu andaki şartların en iyisi. İnşallah kaymakamlığımız da en kısa zamanda bitecektir. Bulancaklı hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layıklar. Umuyorum ki bunları da tamamlayacağız. Bir gecikme var burada hepimizin bir kusuru var. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Tapu hizmetleri ilimizde hakikaten bir yüz akı kurumlardan biridir” dedi.


Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan ve beraberindekiler kurdele keserek yeni tapu müdürlüğü binasının açılışını gerçekleştirdiler.


Törene Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Bulancak Kaymakam Vekili Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, Tapu Bölge Müdürü Adnan Cevher ve Bölge Müdür Yardımcısı, Giresun Tapu Müdürü Enver Baskın, Giresun Kadastro Müdürü Muhammet Akyazı ve ilçe yöneticileri katıldı.


Akit Haber