19 / 04 / 2024

Gemlik'e yeni sağlık merkezi geliyor!

Gemlik'e yeni sağlık merkezi geliyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesine yeni bir sağlık merkezi yapılacak. Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarını hız kesmeden devam ediyor.


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Hisartepe Mahallesi’nde yükselen Farabi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor.


416 metrekare inşaat alanına sahip iki katlı merkezde incelemeler yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Farabi Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını dile getirdi. Merkezin çevre düzenlemesinin ardından önümüzdeki haftalarda hizmete gireceğini müjdeleyen Refik Yılmaz, şehir merkezinden en uzak yerleşim alanlarına kadar hizmetleri aksatmadan vatandaşların ayağına götürdüklerini söyledi. 


Sağlık merkezinde 9 doktor ve 3 tıbbi müdahale odasının yanı sıra bebek emzirme, kadın, erkek ve engelli helâları, mutfak, depo ve temizlik bölümlerinin bulunduğunu belirten Başkan Refik Yılmaz, “Yeni ve modern konutları ile Gemlik’imizin gözde mahallelerinden biri olan Hisartepe Mahallesi’nde insanlarımızın eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda ihtiyaçlarını karşılayarak eksiklerini giderecek planlamaları yapıyoruz” dedi.