26 / 04 / 2024

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut hediyesi!

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut hediyesi!

Batman Belediyesi, Dünya İşitme Engelliler Güreş şampiyonasında 3’üncü kez şampiyon olan Sinan Sadak’a anlamlı bir ödül verdi.


Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.



Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, şampiyon olan Sinan Sadak’a Cizre’den  satın aldığı konutu hediye etti. 


Daha önce  Adana  Büyükşehir Belediyesi formasıyla şampiyon olan Sadak, ikinci Dünya şampiyonluğu ise Batman Petrolspor’da yaşamıştı. Bu yıl da İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasına Batman Belediyespor kulübü formasıyla katılan Milli güreşçi Sinan Sadak, 3’üncü kez altın madalya aldı. 


Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, milli güreşçi Sadak’ın başarısıyla gurur duyduklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Milli Güreşçimiz Sinan Sadak’a, sürpriz ödül olarak Cizre’den TOKİ’den aldığımız konutu armağan ettik. Dünya şampiyonumuzu kutluyoruz.” 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016