28 / 03 / 2024

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı bitti!

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı bitti!

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı. Temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete girmesi planlanıyor.


Temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceği müjdesini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı verdi. 


Bağcılar Belediyesi’nin kurulduğu günden beri geleneksel olarak her yıl düzenlediği Halk Meclisi Toplantısı, Yıldıztepe Mahallesi’nde yapıldı. Bağcılar Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’ndeki toplantıda 7’den 70’e mahalle sakinleri ilçe yöneticileriyle görüştü. 


İlçe Kaymakamı Mustafa Elpan gerçekleştirdiği konuşmada “Çok kalabalık nüfusuna rağmen Bağcılar ilçemizde şehirleşme açısından çok güzel işler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Birim temsilcilerimiz gerekli notlarını aldılar çalışmalarını yapacaklar. Vatandaşımızın huzuru yerinde olsun Allah devletimize zeval vermesin. Toplantımızın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Önümüzdeki döneme ait projeleri anlatan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise şu şekilde konuştu:


“Sezonun ilk açılışını Yıldıztepe Mahallesi’nde yaptık. İstişare kültürümüzü belediyemiz kurulduğu günden beri sürdürüyoruz. Başarının temelinde bu yatıyor. Hem ilçemizin geleceğine ilişkin hizmetleri birlikte konuşuyoruz. Bu yüzden bu toplantıları önemsiyoruz. Çok önemli bir kurum olan Gençlik Merkezi’miz burada hizmet veriyor. Onun yanı başında temelini attığımız Yıldıztepe Semt Havuzu, yılbaşında hizmete girecek. Gündüz öğrencilere ücretsiz akşamları da mahalle sakinlerine hizmet verecek. Ayrıca elektrik hatları yer altına alınan ilk mahallemiz oldu. Şimdi kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Kentsel dönüşümle de otopark sorunlarımızı çözüyoruz” 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler