02 / 05 / 2024

Antalya'ya kültür merkezi inşa edilecek!

 Antalya'ya kültür merkezi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi heyetine, Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi olarak ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin. diğer hizmet birimi amirleriyle Kumluca Belediyesi'ni ziyaret ederek. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetin kaya, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve birim müdürleriyle görüştü. 


Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi heyetine, Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi olarak ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan Çetinkaya, şu ana kadar Büyükşehir Belediyesi olarak Beykonak Mahallesi'ne asfalt çalışması, Karagöl yaylası içme suyu. kanalizasyon ve diğer mahallelere asfalt yapımı gibi birçok hizmetin gerçekleştirildiğini, bundan sonraki süreçte ise Mavikent- Beykonak Toptancı Hallerinin birleştirilmesi. Adrasan imar planı. Kumluca- Finike ortak mezbahane yapımı. Karagöl yaylası içme suyu çalışmasının tamamlanması ve entegre katı atık düzenli depolama alanıyla ilgili çalışmaların yapılmasının planlandığını söyledi. 


Bu hizmetlerin yanında şehir merkezinde bir kültür merkezi yapmak için projelerinin bulunduğunu kaydeden Başkan Çetinkaya, Büyükşehir Belediyemizin adını taşıyacağı, çok amaçlı kültür merkezi yapılması konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında Beykonak Mahallesi'ne park yapımı, şehir merkezindeki yollarımızın sıcak karışım asfalt yapılması ve kırsal olarak değerlendirdiğimiz ancak nüfus açısından yoğunluk arz eden bazı mahallelerimize içme suyu çalışmalarımızı planlanmış durumdayız. Planladığımız bu çalışmaları gerçekleştirdiğimizde bizler hizmet etmenin mutluluğunu yaşarken, halkımızda hizmetlerden faydalanmanın rahatlığına kavuşmuş olacaklar diye konuştu.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici de yapılacak çalışmalara imkanlar dahilinde her zaman destek olacaklarını ancak sadece Kumluca değil, diğer ilçeleri de planlayarak, hizmetlerin aciliyet ve önemine göre planlamalarda bulunduklarını bildirdi. 



Antalya Beyaz