28 / 03 / 2024

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi yolda!

 Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor. Yaptığı yatırımlarla Yenimahalle’yi sanatın ilçesi haline getiren Yenimahalle Belediyesi Kültür Merkezleri’nde, ilçe sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için her şey düşünüldü.


Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinlerinin kültürel ve sosyal alanlarda ihtiyaçlarını gidermek ve düzenlenen etkinliklerle boş vakitlerini dolu dolu geçirmelerini sağlamak  için açmış olduğu kültür merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.


Kültür ve Sanatın Adresi Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, 6 senedir binlerce vatandaşa hizmet veren Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi ile Batıkent halkının uğrak noktası haline gelen Meydan alışveriş merkezinin ardından ilçenin 5 ayrı noktasında da yeni kültür merkezleri hizmete açılıyor.


Tesisler Aralık ayında açılıyor

Serhat, Ata, Yakacık, Turgut Özal ve Kaletepe Kültür Merkezleri, son eksikliklerin giderilmesi ile beraber yakın zamanda Yenimahallelilerin hizmetine sunulacak. Aralık ayından itibaren açılışları yapılacak olan merkezlerde, Yenimahaleliler kendi mahallelerinde eğitim, sanat, kültür ve toplantı yapma imkanı bulacak.


Kültür merkezlerinde yok yok

Yaptığı yatırımlarla Yenimahalle’yi sanatın ilçesi haline getiren Yenimahalle Belediyesi Kültür Merkezleri’nde, ilçe sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için her şey düşünüldü. İçerisinde çok amaçlı konferans salonu, hazırlık odaları, taziye evi ve mutfağı, mescit, İkinci Bahar  Kültür ve Dayanışma Merkezi, YENİMEK Kurs Merkezi, kütüphane ve fitness salonu gibi birçok unsur bulunan bu merkezler, kültür ve sanatın her mahalleye ulaşmasında ev sahipliği yapacak.