29 / 03 / 2024

Ankara Şentepe’ye sağlık ocağı ve YENİMEK açıldı!

 Ankara Şentepe’ye sağlık ocağı ve YENİMEK açıldı!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. Başkan Yaşar burada bir konuşma yaptı...



Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Mahallesi Avcılar’da sağlık ocağı ve YENİMEK kursu açılışını büyük coşku içerisinde gerçekleştirdi. 


Şentepelilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Müslüm Ertekin, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, meclis üyeleri, birim müdürleri ve Avcılar Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz katıldı.


Yenimahalle TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin ardından konuşmasına başlayan Yaşar, Avcılar Sağlık Ocağı ve YENİMEK kursunun açılışında Şentepelilerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu belirtti. Yaşar, “Daha güzel bir Şentepe kurmak için çalışmalara devam ediyorum. Herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bugüne dek kimseyi ötekileştirmedim.” dedi.


“VİCDANINIZA SESLENİYORUM”


“Vicdanınıza sesleniyorum” ifadelerini kullanan Yaşar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “5 sene içerisinde yapılanları ölçüp tartın ve ona göre başkanınızı seçin. Bu ülkenin kaynaklarını doğru dürüst kullanacak insanlara ihtiyaç var. Vatandaşımın vergileri öderken nasıl sıkıntı çektiğini çok iyi biliyorum. Ben çocukların daha güzel bir Yenimahalle’de yaşaması için hizmet ediyorum. Herkesin abisiyim, olmaya da devam edeceğim.” 


Başkan Yaşar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Muhtar Yılmaz, “Avcılar Mahallesi’ne modern sağlık ocağı ve YENİMEK kursu kazandıran Sayın Yaşar’a sonsuz saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiği günden beri her konuda bizlere yardımcı olan Sayın Yaşar’a seçimlerde başarılar diliyorum.” dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Yaşar, sağlık ocağı açılışını sorumlu hekim Dr. Erkal Yazıcıoğlu ile birlikte gerçekleştirdi. Daha sonra YENİMEK kurs merkezinin açılışı yapıldı.


 

Ankara Gazetesi