26 / 04 / 2024

Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması önemli ama yetersiz!

 Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması önemli ama yetersiz!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Alsancak stadyumunun yıkılarak yeniden yapılacağını açıklamasının son derece önemli olduğunu ancak, yeterli olmadığını dile getirdi.



Serter, açıklamasında, İzmirliler için manevi anlamı ve tarihi değeri bulunan Alsancak Stadı'nın TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından herkesin endişe içinde olduğunu kaydetti. Serter, "TOKİ'nin bundan önce İzmir'de yapmadığı işlere bakınca doğal olarak bir endişe oluştu. Bunun içinde konuyu sürekli gündemde tutmaya CHP olarak da devam ettik." 


NEZAKET SÜRECEK 


Serter, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim siyaset tarzımız, İzmirli'ye yakışan tarzda devam edecek. 

Yapılmayan, İzmir'e gelmeyen hükümet yatırımlarını sürekli gündemde tutacağız. 

Ama bunu yaparken İzmir'e yakışan siyasi nezaketi asla kaybetmeyeceğiz. Elbette yapılan doğru yatırımlar olursa da, yapanı tebrik eder, destekleriz." 


HİÇ İŞ YAPILMADI 


Bedri Serter sözlerine şöyle devam etti: "Spor Bakanı'nın Alsancak stadının yeniden yapılacağını açıklaması önemli ancak yeterli değil. Konu uzun süredir sürüncemede bırakıldı ve hiçbir iş yapılmadı. İzmirli icraat istiyor. Bakanın bu söyleminin ardından kayda değer adımlar atılmasını ve söz verildiği gibi 20152016 sezonunda spor müsabakalarına açılmasını bekliyoruz. 

O adımlar gelene kadar bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz." 


Habertürk Egeli



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016