24 / 04 / 2024

Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı!

Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı!

Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için yanındaki boş arsaya ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı. Evinin düşük kotta bulunduğunu söyleyen Ali Gamze, "Arsa zaten atıl durumda, duvarın kimseye bir zararı yoktu." dedi



İzmir'in Konak ilçesinde bağlı Boğaziçi Mahallesi'nde her yağmurda evini su basan Ali Gamze'nin sel sularından kurtulmak için yanındaki boş arsaya ördüğü duvar belediye ekiplerince yıkıldı. Evinin düşük kotta bulunduğunu söyleyen Ali Gamze, "Arsa zaten atıl durumda, duvarın kimseye bir zararı yoktu. Belediye görevlileri gelip duvarı yıktılar. Keşke önce yeri görüp ne işe yaradığına bir baksalardı" dedi.


Ali Gamze, "Belediye yollara ızgara döşerken kaldırım taşı koymadı ama buraya ben kaldırım taşı döşedim. Yağmurda evimizi suyu basmasın diye de önlem için yan tarafımıza duvar ördüm. Çünkü yer seviyesinden aşağıda oturuyorum. Belediye heykel dikmeyi, festival düzenlemeyi bıraksın da gelsin bizim halimizi görsün. Biz evimize sel suyu girmesin diye set yaptık. Buradaki kaldırım taşını bizzat ben döşedim. Duvar yıkıldı ve şimdi yağmur yağarsa nehir gibi su gelip evimi basacak. Her şikayet edilen yer incelenmeden ne işe yaradığına bakılmadan gelip yıkılır mı?" diye konuştu.


Yeni Asır