25 / 04 / 2024

Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi!

 Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi!

Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.


Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.


Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.İmar konusunda daha önce birçok sorunla karşılaştıklarını anlatan Gündoğar, şunları kaydetti:"İmar planı notlarında köklü değişiklikler yaptık. Bu plan notları çerçevesinde binalarda yapılan çekme mesafeleri, çıkmalar, balkonlar, çatılar, otoparklar, sığmaklar, yol ve bina kotları yapılan köklü değişikliklerle yeniden planlandı. Ayrıca daha önce uygulanan serbest kat hükmü de tamamen değişmiş oldu. İnşallah bu değişikliklerle Aksaray'ı imar konusunda istenilen seviyelere çıkaracağız." Toplantıya, belediye imar komisyonu üyeleri, Aksaray Müteahhitler Birliği üyeleri ve emlakçılar katıldı. 


Anadolu'da Bugün 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ Aksaray kura