28 / 03 / 2024

Aksaray Belediyesi'nden 43.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Aksaray Belediyesi'nden 43.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Aksaray Belediyesi K.Bölcek, Taşpazar ve Ereğli Mahallesi'ndeki 7 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.


Aksaray Belediye Başkanlığı tarafından K.Bölcek, Taşpazar ve Ereğli Mahallesi'ndeki 7 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Aksaray İli Merkez İlçe K.Bölcek Mahallesi 4432 ada, 2 nolu parselde bulunan 8527 metrekare alanlı Arsa üzerinde 2475 metrekare 4 katlı bina ve müştemilatı ile birlikte, Taşpazar Mahallesi 3965 ada, 2 parselde bulunan arsa, Ereğlikapı Mahallesi 7634 ada, 13 parselde bulunan B Blok Zemin Kat 5,6 ile 9 nolu Dubleks Mağaza, C Blok Zemin kat 1 nolu Bağımsız bölümde Depolu 4 katlı mağaza ve G Blok Zemin kat 2 nolu Tripleks Mağazalar ihale ile satılıyor. 


Toplam muhammen bedeli 43 milyon 296 bin TL olarak belirlenen gayrimenkuller için ihale 18 Nisan 2018 saat 14.00 Çarşamba günü yapılacak.



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Aksaray Belediye Başkanlığından:


Aksaray Belediyesi


1 - Aşağıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen idaremiz mülkiyetindeki Aksaray İli Merkez İlçe K.Bölcek Mah. 4432 ada, 2 nolu parselde bulunan 8527 m2 alanlı Arsa üzerinde 2475 m2 4 katlı bina ve müştemilatı ile birlikte, Taşpazar Mahallesi 3965 ada, 2 parselde bulunan arsa, Ereğlikapı Mahallesi 7634 ada, 13 parselde bulunan B Blok Zemin Kat 5,6 ile 9 nolu Dubleks Mağaza, C Blok Zemin kat 1 nolu Bağımsız bölümde Depolu 4 katlı mağaza ve G Blok Zemin kat 2 nolu Tripleks Mağazalar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif (artırma usulü) hükümleri çerçevesinde ihale yoluyla satılacaktır.


2 - İhale konusu taşınmazlara ait toplam muhammen bedel ve geçici teminat miktarı şu şekildedir:




İstekliler; Ayrıca İdarenin elektronik adresinden (“aksaray bel.tr”) bilgi temin edilebilecektir.


3 - İhaleye ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir:


a) İhale usulü    :  İhale, 08.09.1993 tarih ve 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi uyarınca, 36, 37, 40, 43 üncü maddelerde belirtilen hükümler doğrultusunda kapalı teklif usulü (artırma) ile yapılacaktır.


b) İhalenin yapılacağı adres  :  Aksaray Belediyesi, Belediye Meclis salonu


c) Son teklif verme tarihi ve saati    :  18/04/2018 Saat 12.00 Çarşamba


d) İhale tarihi ve saati    :  18/04/2018 Saat 14.00 Çarşamba günü Belediyemiz encümeni tarafından yapılacak olup, ihaleyi yapıp - yapmamakta Belediye Encümeni serbesttir.


e) İhale komisyonu toplantı yeri :  Aksaray Belediyesi Meclis Salonu.


4 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;


a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,


(1) Gerçek kişi olması halinde ikametgâh ilmühaberi


(2) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgeyi,


b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerini,


(1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesini


(2) Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse oranları ile şirketteki görevlerinin, son durumumu gösteren Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerini,


c) Teklif mektubunu,


d) Geçici teminatı: Geçici teminat olarak belirtilen bedeli Belediyemiz veznesine yatırarak aldıkları makbuzu veya 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geçen belgeler,


e) İstekli adına vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekâletname ile noter tasdikli imza beyannamesini,


f) Basılı evrak ve Şartname bedeli 250,00 TL yatıracaklar ve yatırdıkları basılı evrak ve şartname bedeli makbuzu teklif mektuplarının içine konacaktır.


5 - Tekliflerin verileceği tarih, saat, yer ve şekli:


a) Teklifler en geç 18/04/2018 Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilecektir. Teklifler, son teklif verme tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Son teklif verme saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır (Postadaki gecikmeler isteklinin sorumluluğundadır).


b) Taşınmaz mal için istekliler tarafından verilecek teklif ve geçici teminat miktarları; Türk Lirası (TL) üzerinden verilecektir.



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Aksaray kura