18 / 04 / 2024

Adnan Menderes Parkı Aydın'da hizmete açıldı!

 Adnan Menderes Parkı Aydın'da hizmete açıldı!

Adnan Menderes Parkı, restore edilerek, “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” olarak hizmete açıldı.



Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan Adnan Menderes Parkı, restore edilerek, “Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe” olarak hizmete başladı. Parkın açılışına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, Efeler Belediye Başkanı CHP’li Mesut Özakcan, ASKİ Genel Müdür Vekili Cemalettin Küçükerol, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Didim Belediye Başkanı CHP’li Deniz Atabay, Bozdoğan Belediye Başkanı CHP’li Tümer Apaydın, Karpuzlu Bağımsız Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


“SÖZ VERDİYSEK YAPARIZ”

Adnan Menderes Parkı Restoran-Cafe’nin açılış konuşmasını yapan Başkan Çerçioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinde kendisi destekleyen Aydın halkına teşekkür ederek, “Biz her zaman halkımıza layık olmak, halkımızın başını öne eğdirmemek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulayacağımıza söz vermiştik. Sosyal belediyecilik gereği bundan 3 yıl kadar önce kentin değişik yerlerinde kafeler, parklar açtık. Ne söz verdiysek, yaparız. Biz efe torunuyuz. Dar gelirli vatandaşlarımız sosyal hayatın içinde olsun diye şimdi de Adnan Menderes Parkı’nı hizmete açtık. Gelin 50 kuruşa çayınızı için. 1.5 liraya tostunuzu yiyin. Bu park sizin parkınız, sizin için yaptık. Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız” dedi.


BİN ÇEŞİT ÜRÜNLE HİZMET VERECEK

Konuşmanın ardından tesisin açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesen Başkan Çerçioğlu ve açılışa katılan vatandaşlar tesisin tüm birimlerini gezdiler. Saat: 07.00-24.00 arası açık kalacak olan tesisin, pideden dönere, ızgara çeşitlerinden İtalyan mutfağına, dünya kahvelerinden sütlü-hamur tatlılarına, kumda Türk kahvesinden vitamin bara ve serpme kahvaltıya kadar bin çeşit ürün yelpazesiyle hizmet vereceği öğrenildi. Günde 4 bin Aydınlı’ya ev sahipliği yapması beklenen Adnan Menderes Parkı 40 kişiye istihdam sağladı.


NECATİ VE SAYKOLAR COŞTURDU

Açılış töreninin ardından doğaçlama repliklerle her türlü müzik tarzını birleştiren interaktif performans grubu Necati ve Saykolar konserine Aydınlılar yoğun ilgi gösterdi. Kendi şarkılarının yanı sıra, sevilen şarkıları farklı ve eğlenceli bir şekilde yorumlayan grup ile müzikseverler keyifli dakikalar geçirdi.


Milliyet