28 / 03 / 2024

Adana Şehir Hastanesi Tayland’daki projeye örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi Tayland’daki projeye örnek oldu!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Kamu Özel İş Birliği (PPP) modeliyle inşa edilen şehir hastaneleri dünya standartlarında yükseldi. Adana Şehir Hastanesi, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.


Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.


 Şehir hastanelerimize en yoğun ilgi ise Uzak Doğu'dan geliyor. Japonya’nın en büyük yatırım şirketlerinden Sojitz, Tayland’da PPP modeliyle hayata geçirilecek yatırım için örnek model olarak  Adana  Şehir Hastanesi’ni seçti.


Sojitz yetkilileri, şehir hastanesinde incelemeler yaptı. Rönesans Sağlık Yatırım tarafından projeye devam edilen  İkitelli Şehir Hastanesi’nde de ortak olan Sojitz yöneticilerine, Rönesans Sağlık Yatırım tarafından inşa edilerek hizmete açılan ve halen inşaatı devam eden PPP projeleri kapsamında detaylı bilgiler verildi. Heyet; Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından; “Tıbbi Destek Hizmetler”, “Bilgi Teknolojileri”, “Teknik Hizmetler” ve “Destek Hizmetler” olmak üzere 4 ana başlık altında sunulan ve yönetilen 19 farklı hizmeti saha gezisiyle yerinde inceledi.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri