25 / 04 / 2024

Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları!

 Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları!

Kılıçoğlu, Delta ve Yetişkin Gayrimenkul tarafından ticari üniteleri içinde barındıran proje olarak hayata geçirilen Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları...


İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa edilen Kartal Kuriş Kule projesi Kılıçoğlu, Delta ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığında hayata geçiriliyor. Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları haberimizde bulunuyor.


Tek blok halinde tasarlanan proje bünyesinde 29 kat barındırıyor. Uzunluğu 120 metre olan Kartal Kuriş Kule'de ofis ve mağazalara yer veriliyor. Proje kapsamında ofis ve mağazalar metrekaresi 6 bin 500 TL'den başlayan rakamlarla satışa sunuluyor.


Proje kapsamında son kalan 2 mağazanın satış süreci devam ediyor. Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları;


Kartal Kuriş Kule mağaza fiyatları na göre projede kalan 175 metrekarelik mağaza 6 milyon TL'den, 190 metrekarelik mağaza ise 6 milyon 800 TL'den satılıyor.


Projeden ticari ünite sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Teslimlerin 2015 Mayıs'ta gerçekleşeceği Kartal Kuriş Kule'de fitness center, banka, optik, özel klinik ve sağlık merkezleri, toplantı salonu gibi olanaklar bulunuyor.



0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com