28 / 04 / 2024

İTower'da ofislerin yüzde 58'i satıldı! Metrekaresi 4 bin dolar!

İTower'da ofislerin yüzde 58'i satıldı! Metrekaresi 4 bin dolar!

İTower 60 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ofislerden meydana geliyor. İTower'daki ofisler 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ofislerin metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolardan başlayarak yükseliyor… Projenin yüzde 58'inin sat


Şişli Bomonti'de inşa edilen İTower 60 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ofislerden meydana geliyor. İTower'daki ofisler 265 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ofislerin metrekare birim fiyatları ise 4 bin dolardan başlıyor. Projenin yüzde 58'inin satışı da tamamlandı.

A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım olmak üzere 3 farklı ofis tipinden oluşan projede müşteriler ofisleri modüler sistemle birleştirme imkanına sahipler. Ayrıca İTower'da 14'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyrediliyor. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.

Sinpaş GYO ile Fer Yapı'nın birlikte yürüttüğü İTower projesi; 29 katta 213 ofisten meydana geliyor. 2011 Nisan ayında yapımına başlanılan projede teslimlerin 2012 Aralık başı ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

İtower projesinde karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, vip lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back Office, IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi özellikler bulunuyor.

İtower'ı Tago Mimarlık tasarladı. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.İtower Sinpaş projesinde 14'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyredilecek. Proje toplam 29 katlı olarak tasarlandı. Her katta sekiz ofis bulunuyor.İtower projesi A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım avantajı sunuyor.

http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337 

Projeden görüntüler için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com