28 / 03 / 2024

Uşak Belediyesi 25 Şubat'ta iki mülkünü kiraya verecek!

 Uşak Belediyesi 25 Şubat'ta iki mülkünü kiraya verecek!

Kentte bulunan birçok belediye mülkü ile kira gelirleri elde edilirken, bu gelirler hizmetlerde önemli bir noktada bulunuyor. Buna göre Uşak Belediyesi mülklerinden iki adetinin daha ihalesi gerçekleşecek...



Uşak Belediyesi kendi mülklerinden kente kazanım sağlamaya devam ediyor.


Kentte bulunan birçok belediye mülkü ile kira gelirleri elde edilirken, bu gelirler hizmetlerde önemli bir noktada bulunuyor. Buna göre Uşak Belediyesi mülklerinden iki adetinin daha ihalesi gerçekleşecek. Ata Park içinde bulunan kafeterya ve Dörtyol mevkisinde bulunan kafeterya 25 Şubat 2014 tarihinde yapılacak kira ihalesi ile hak sahiplerinin işletmesine devredilecek. Konu hakkında bilgi veren Emlak ve İstimlak Müdürü Mehmet Şahin, belediye olarak kiralama yöntemi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kiralanacak iki yapının da bölge olarak değerli olduğunu ifade eden Şahin, "Belediyemiz 25 Şubat tarihinde çıkacağı ihale ile iki mülkünün daha kiralamasını gerçekleştirecek. Kiraya vereceğimiz binalar her anlamı ile değerli olmakla birlikte işletmecilerine de katkı sağlayacak yapılardır. Biz bu bağlamda ihalesini gerçekleştireceğimiz binaları önemsiyoruz” dedi.


İhale işleminin ardından prosedürlerin yerine getirilmesi ile ihaleyi alan işletmeye hemen devri gerçekleştireceklerini bildiren Şahin, bu nedenle ihaleye katılımcıların her anlamda süreci iyi takip etmelerini istedi. Vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği alanlar olması nedeniyle de belediye olarak konuyu hassasiyet ile takip ettiklerini vurgulayan Şahin, " Vatandaşlarımız ihalesini gerçekleştireceğimiz alanlara çok ilgi göstermektedirler. Böylesine yoğun vatandaşların ilgisinin olduğu alanların kiralaması ve iyi bir şekilde işletilmesi de bizler açısından değerlidir. Bu nedenle biz bütün ihalelerimiz gibi kamunun faydalanacağı alanlarda titiz olacağız " ifadesini kullandı.



Milliyet