28 / 03 / 2024

Şekerbank 645 gayrimenkulünü yarın satışa çıkarıyor!

 Şekerbank 645 gayrimenkulünü yarın satışa çıkarıyor!

Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini yarın açık artırma ile satışa çıkarıyor. Eskidji aracılığıyla satılacak gayrimenkullerin fiyatları 400 TL'den başlıyor.


Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle  satışa çıkarıyor.


Müzayede, yarın saat 14:00’da ESKİDJİ Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alınacak. Müzayede kapsamında toplam 60 ilde 645 gayrimenkul satışa çıkacak. Ödemeler KDV'siz, isteğe göre de Şekerbank kredisi ile yapılabilinecek. 


Gayrimenkuller; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Artvin, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Hatay, Gümüşhane, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak'ta yer alıyor.  


En ucuz gayrimenkul  İzmir  Bergama'da yer alan 400 TL değerindeki tarla olarak belirlendi. En pahalı gayrimenkul ise 5 milyon 900 bin TL değerindeki 5.841 metrekare alandaki depo, lojman ve tarla olarak belirlendi. Söz konusu depo lojman ve tarla Bursa Yenişehir'de yer alıyor. 


Gayrimenkuller arasında konutlar, işyerleri, arsalar ve fabrikalar yer alıyor. Satışlar peşin yapılacak. Muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olanlar için 1.000 TL, 100 bin 1 TL ile 500 bin TL arası olanları için 5 bin TL, muhammen bedeli 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanları için 10 bin TL ve 1 milyon 1 TL üzerindekiler için 50 bin TL nakit teminat yatırılarak toplantıya girilebiliniyor. 

İhale ilanı için tıklayın



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura, TOKİ Aksaray kura