29 / 03 / 2024

Gölmahal Evleri'nde icradan satılık villa! 5.5 milyon TL'ye!

Gölmahal Evleri'nde icradan satılık villa! 5.5 milyon TL'ye!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Villa için 5 milyon 500 bin TL isteniyor.


İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.




Özellikleri : Satışa konu bir diğer taşınmaz, tapunun; İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada, 10 parselde kayıtlı olup, adres olarak; Gölmahal Evleri Villa No. 27 adresinde yer almaktadır.Proje 38 adet bağımsız bölüm villadan oluşmaktadır. Proje bütününde 3 ayrı villa tipi bulunmaktadır. Villalar ortalama 580 m2 kullanım alanına sahiptir. Kıymet takdirine konu villa V0 tipinde olup bodrum kat; kazan dairesi, merpen ve koridor holü, çamaşırlık, hizmetli bölümü, hobi alanı, yatak odası, dolap odası, iç bahçe, asansör, zemin kat salon, mutfak, merpen ve koridor, banyo, yatak odası, kış bahçesi, iki adet teras balkon, yaz bahçesi, iç bahçe, asansör, 1. kat asma kat, merpen ve koridor iki genel banyo, üç yatak odası, bir ebeveyn banyosu, iki teras balkon, bir normal balkon, iç bahçe ve asansörhacimlerinden oluşmaktadır. Tanıtıcı kataloğunda villalarında elektrik ve mekanik sistemlerde akıllı otomasyon sistemi kullanıldığı, villalardaki her türlü cihazın, bilgisayardan veya telefondan kumanda edilebildiği, evdeki anahtar prizlerin de tek tuşla tüm sistemleri farklı ortamlarda çalıştırabilecek menü uygulamalarının yapılabileceği belirtilmektedir. 10.000 m2 alanda içinde tenis kotları, basket sahası, kapalı ve açık havuzları, restoranı, fitness center’ı olan sosyal tesise sahiptir. Villa salon pencereleri boydan boya cam ve salon yüksekliği takriben 6,5 metredir. Villaların havuzu ve bahçesi giriş katında olduğundan salondan bahçeye ve havuza çıkılabilmektedir. Villaların önünde geniş balkon bulunmaktadır.Satışa konu taşınmaz ilçe merkezine, alışveriş noktalarına, çarşı pazara, toplu taşım araç duraklarına uzak mesafededir. Alt yapı sorunu çözüme kavuşturulmuş gelişmekte olan bir bölgede yer almaktadır. Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. E-5 Karayolu ve TEM otoyoluna çıkış imkanına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezleri ve toplu konut tipi yapılaşmalar mevcuttur. Bölgede faaliyet gösteren alışveriş merkezleri servis aracı ile bölgeye hizmet vermektedir. E 5 asfaltına nispi uzaklıktadır.


Kıymeti : 5.500.000,00 TL

1. Satış Günü : 08/06/2018 günü 14:40 - 14:45 arası

2. Satış Günü : 06/07/2018 günü 14:40 - 14:45 arası

Satış Yeri : EKİNOBA MAH LONDRA ASFALTI YANYOL N:107 ÇANAKKALE SOK AY MERKEZ KARŞISI BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL 


Satış şartları :

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2018/27 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.25/04/2018