20 / 04 / 2024

Beyşehir Devlet Hastanesi ihalesi ne zaman?

Beyşehir Devlet Hastanesi ihalesi ne zaman?

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir'de uzun süredir merak konusu olan yeni devlet hastanesinin ihalesi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki Beyşehir Devlet Hastanesi ihalesi ne zaman?


AK Parti olarak 2002 yılından bu yana her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük bir titizlik içerisinde yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Samancı, "Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için daha kaliteli, daha ulaşılabilir hizmet sunma yolunda adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. 


Daha önceden duyurduğumuz Beyşehir'imize  TOKİ  Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan 150 yataklı, 261 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi'nin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesi gerçekleşecekken, TOKİ ihale yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile bu süreç bilindiği üzere uzamıştı. Şimdi bu süreçte sona gelindi. Beyşehir'imize kazandırılacak olan bu güzel yatırımın ihale tarihi 5 Mayıs 2015 olarak belirlendi. İhale Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek, ardından en kısa sürede hastanemizin yapımına başlanacaktır" dedi. 


Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Ozaltun da, yeni devlet hastanesinin ihale tarihinin belli olmasının sevincini yaşadıklarını belirtti. Özaltun, sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımda, AK Parti Konya Milletvekili Samancı'nın verdiği müjdeli haberin tüm ilçeyi sevindirdiğini belirterek, "Bu süreçte teşkilatımızla, bölge milletvekillerimizle yoğun bir gayret gösterilmiştir. 

Hayırlı olsun" dedi


Anadolu Manşet 



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016