18 / 04 / 2024

ABank'tan 29 ilde satılık 187 gayrimenkul!

 ABank'tan 29 ilde satılık 187 gayrimenkul!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) 29 ilde 187 ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Müzayede Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek. Gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL ile 3 milyon 726 bin TL arasında değişim gösteriyor.


ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini yarın satışa çıkarıyor. Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketinin düzenlediği müzayede Eskidji Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adreslerinde saat 14:00'da yapılacak.


Açık artırma suretiyle lotlar halinde satışa sunulacak müzayede de en düşük fiyatlı gayrimenkul, Malatya'da bulunan 13 bin 500 TL değere sahip dükkan. En yüksek fiyatlı gayrimenkul ise Beşiktaş'ta bulunan 3 milyon 726 bin TL değere sahip kargir ev. 


29 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin yer aldığı iller;

dana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ ve Trabzon.


Arsa, bina, daire, otel, dükkan, kargir ev, büro, villa, tarla nitekliklerine sahip gayrimenkullerin satışları peşin yapılacak. 



Müzayede şartnamesi için tıklayın