19 / 04 / 2024

ABank 5 Mayıs'ta 28 ilde 140 gayrimenkulünü satışa sunuyor!

ABank 5 Mayıs'ta 28 ilde 140 gayrimenkulünü satışa sunuyor!

Mülkiyeti ABank’a ait 140 gayrimenkul, 5 Mayıs 2015 Salı günü saat 14:00’te TURYAP organizasyonunda gerçekleştirilecek müzayedede satışa sunulacak. ABank’a ait 28 ildeki gayrimenkuller konut, işyeri ve arsalardan meydana geliyor.


ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası 28 ilde 140 gayrimenkulünü 5 Mayıs tarihinde satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin fiyatları konutlarda 36 bin TL'den, ticari ünitelerde 25 bin TL'den başlıyor.


TURYAP Genel Müdürlüğü Müzayede Salonu'nda düzenlenecek müzayede kapsamında konutların fiyatları 36 bin TL'den ve ticari ünitelerin fiyatları 25 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Satışa konu gayrimenkuller Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ ve Trabzon'da yer alıyor. 


Gayrimenkuller için müzayede salonunda bizzat bulunarak, telefonla ve internet üzerinden teklif verilebilecek. Müzayedede internet üzerinden teklif vereceklerin www.turyapmuzayede.com adresindeki siteye kayıt olmaları, telefonla katılmak isteyenlerin de TURYAP Genel Müdürlüğü’nün 444 27 80 (dahili 1305) no.lu telefondan kayıt yaptırmaları gerekiyor. 


Müzayedeye katılmak isteyenlerin, http://www.turyap.com.tr/muzayedeler/abank.aspx adresindeki web sayfasında yer alan Teklif Alma ve Satış Şartnamesi'ni doldurmaları, teklif vermek istedikleri gayrimenkul için belirlenmiş teminat bedelini TURYAP’ın şartnamede belirtilen hesabına yatırmaları gerekiyor. 


Şartnamenin ve teminat dekontunun, TURYAP’a fakslanması ve sonrasında en geç 4 Mayıs 2015 saat 17:00’de ulaşacak şekilde kargo ya da posta yoluyla gönderilmesi ya da müzayede günü müzayede saatinden 1 saat öncesine kadar elden TURYAP Genel Müdürlüğü’ne ulaştırılması gerekiyor.