23 / 04 / 2024

Hukukçular Towers'ta metrekaresi 14 dolara kiralık ofis!

 Hukukçular Towers'ta metrekaresi 14 dolara kiralık ofis!

İstanbul Kartal’da, sahip olduğu lüks ve konfor ile emsalsiz bir ofis plazası olarak inşaatı Kılıçoğlu-Delta yapı tarafından tamamlanan Hukukçular Towers’ta satışlar bitti kiralamalar başlıyor


18 katta toplam 104 adet ofisten oluşan ve Home ofis olarak da kullanılabilecek şekilde dizayn edilen Hukukçular Towers’ın A bloğun tamamı yeni seçkin kiracılarını bekliyor. 


Fiyatlar 14 USD’den başlıyor

Hukukçular Towers’ta brüt 40 adet 75 metrekarelik, 52 adet 80 metrekarelik, 8 adet 145 metrekarelik ve 4 adet 290 metrekarelik ofis bulunuyor. Kiralama bedelleri 1. katta 14 USD’den başlarken, üst katlarda fiyatlar kat ve yönlere göre metrekare başına 20 USD’ye kadar çıkıyor. 1+0 home ofis şeklinde tasarlanan ve 1 oda + 1 duş-tuvalet ile her türlü donanıma sahip mutfaktan oluşan mekanların yer aldığı Hukukçular Towers’ta kira bedelleri üçer aylık peşin talep ediliyor, bir kira da depozito olarak veriliyor.

Teknik özellikler ve verilen hizmetler bakımından son derece zengin olan binada, profesyonel yönetim, bina içi teknik hizmet, vale, concierge, güvenlik, temizlik, ortak kullanım alanları hizmeti ve genel yönetim hizmetleri sunuluyor. Dükkanların da kiralandığı Hukukçular Towers’ta, Starbucks, Mcdonald’s, Mado gibi dev markalar  ve Finans sektöründe bulunan bankalar çoktan yerlerini aldılar. 

KARTAL’da Dünyanın en büyük Adalet Sarayına en yakın proje

Açıldığında günde 150.000 kişinin ziyaret edeceği dünyanın en büyük Adalet Sarayı olan Kartal Adalet Sarayına yürüme mesafesinde, emsalsiz bir A+ ofis projesi olan Hukukçular Towers, E-5’e ve metro istasyonuna sadece 50 mt  mesafesinde, karayolu ile de sahil yoluna 3, TEM Otoyolu’na 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta olmasıyla dikkat çekiyor. Hukukçular Towers, Kartal Adalet Sarayına en yakın proje ön plana çıkıyor. 

İstanbul’un Ünlü Hukuk Büroları ve Avukatları Hukukçular Towers’ı tercih ederken; bununla beraber, Yıldız Sporcular ve Ünlü  Sanatçılar da  Hukukçular Towers’da yatırımcı olarak yerini aldı.

Panoramik manzarası, lokasyonu ve dükkanların oluşturacağı bütünlük ile kiracılarına farklılık yaşatmayı hedefleyen projeye yatırım yapan bazı isimler ise şöyle,




MAĞAZA SATIN ALAN ÜNLÜ FUTBOLCULAR

FENERBAHÇE’NİN YILDIZ OYUNCULARINDAN 

Özer HURMACI

Bekir İRTEGÜN

Sezer ÖZTÜRK

Orhan ŞAM

BEŞİKTAŞ’IN YILDIZ OYUNCULARINDAN

Ersan GÜLÜM

Veli KAVLAK

OFİS SATIN ALAN ÜNLÜ FUTBOLCULAR

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Uğur BORAL

Bekir İRTEGÜN 

Özer HURMACI

Sezer ÖZTÜRK

Serdar KESİMAL 

Fenerbahçe’den Samsunspor’a 1 yıllığına kiralanan ünlü futbolcu Mahmut Ertuğrul TAŞKIRAN 

BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ

Veli KAVLAK

Cenk GÖNEN

Mustafa PEKTEMEK

Alman Futbolcu Roberto Jan HILBERT 

Tanju KAYHAN

TRABZON SPOR KULÜBÜ

Giray KAÇAR

SİVAS SPOR KULÜBÜ

Uğur KAVUK

Kadir BEKMEZCİ

Murat AKÇA

ve 

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ali SÜRMELİ 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri