29 / 03 / 2024

Yeni konut fiyatları

Konutta vergi düzenlemesiyle fiyatların düşmesi bekleniyor!

Gayrimenkul temsilcileri konutta yapılan vergi düzenlemesinin sektöre hareketlilik getirmesini beklediklerini belirtti. Yeni yapılacak konutlarda fiyatların yüzde 10 düşmesi bekleniyor.

REIDIN-GYODER Ekim ayı Yeni Konut Fiyat Endeksi!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ekim 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,29 attı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2015 Raporu açıklandı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2015 Raporu açıklandı. Rapora göre Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında konut fiyatları arttı...

Yeni konut fiyatları 8,35 yükseldi!

"Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,40, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8,35 arttı.

Yeni konut fiyatları yüzde 8,35 oranında arttı!

Garanti açıklamasına göre, Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan Emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayımlandı. Yeni konut fiyatları yüzde 8,35 oranında arttı.

Türkiye'de geçen yıla göre yeni konut fiyatları yüzde 8,35 arttı!

(GYODER) "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,40, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8,35 arttı.

Yeni konut fiyatları yüzde 50 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2014 Raporu açıklandı.

Yeni konut fiyatları yüzde 10.79 yükseldi!

GYODER 'Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi. "Mortgage Uzmanı Garanti", Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlaİ^endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayımlandı.

Yeni konut fiyatları yüzde 10,79 yükseldi!

"Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.

Türkiye'de yeni konut fiyatları yüzde 13 arttı!

"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir ' önceki aya göre yüzde 0,41 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 12,99 oranında yükseldi...

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, yüzde 13,55 oranında arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ocak ayı raporu yayınlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, yüzde 13,55 oranında arttı...

Yeni konut fiyatları yıllık yüzde 13,62 oranında arttı!

Garanti Mortgage'ın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2013 Aralık ayı raporu yayınlandı, ikinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, izmir ve Kocaeli'nde gerçekleştirildi.

Yeni konut fiyatları yıllık yüzde 13,62 oranında artış gösterdi!

REİDİN - GYODER " Yeni Konut Fiyat Endeksi " raporuna göre Türkiye genelinde yeni konut fiyatları 2013 Aralık ayında yıllık bazda yüzde 13,62 oranında arttı.

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları yüzde 13,62 oranında arttı!

Garanti Mortgage’ın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2013 Aralık ayı raporu yayınlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları yüzde 13,62 oranında arttı...

Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, yüzde 14,75 oranında arttı!

Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi raporuna göre: Türkiye genelinde yeni konut fiyatları,yüzde 14,75 oranında arttı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi...

Çin'de emlak fiyatları yüzde 0,7 oranında zamlandı!

Çin İstatistik İdaresi'nin açıkladığı verilere göre, ülkedeki 70 büyük şehirde yeni konut fiyatları ekim ayında, eylül ayına oranla 0,2 puan azalışla yüzde 0,7 oranında zamlandı...