29 / 04 / 2024

Yapı kullanma izin belgesi için gerekli belgeler

Yapı kullanma izin belgesi için istenilen evraklar!

Bir yapının inşaat çalışmaları bittikten sonra, yapıda yasal olarak oturumun başlayabilmesi yapı kullanma izin belgesi alınması gerekiyor.İşte yapı kullanma izin belgesi için istenilen evraklar..

Yapı kullanma izin belgesi için istenen belgeler 2015!

Bir yapının inşaat çalışması bittikten sonra yapı kullanma izin belgesi için gerekli çalışmalar başlatılıyor.Peki yapı kullanma izin belgesi için neler gerekli? İşte yapı kullanma izin belgesi için istenen belgeler 2015..

Yapı kullanma izin belgesi almak için gerekli evraklar nelerdir?

İskan olarakta bilinen yapı kullanma izin belgesi, belediyeden inşaat çalışmaları tamamlanan yapılar için alınıyor.Peki yapı kullanma izin belgesi almak için gerekli evraklar nelerdir?

Yapı kullanma izin belgesi nasıl çıkarılır?

İskan ve oturma belgesi olarak da bilinen yapı kullanma izin belgesi,inşaat çalışmaları bittikten sonra, söz konusu yapıda oturumun başlamasını ifade ediyor.Peki yapı kullanma izin belgesi nasıl çıkarılır?

Yapı kullanma izin belgesi için gerekli belgeler!

Yapı Kullanma izin belgesi, inşaatı tamamlanmış ruhsatlı binaların; ruhsat bilgilerini, inşaat bitirim tarihini ve tapu kaydını, adresini gösteren belgeye deniyor. Peki yapı kullanma izin belgesi için gerekli belgeler? İşte yanıtı...