29 / 03 / 2024

Yabancı yatırımcı

Türkiye yabancı yatırımcılar için cazibesini sürdürüyor!

TABA AmCham Başkanı Bora Gürçay, yabancı yatırımcı için Türkiye'de tüm koşulların uygun olduğunu ve ülkenin cazibesini kaybetmediğini söyledi.

Körfez ülkeleri Türkiye'de 2.8 milyon metrekare yatırım yaptı!

Yabancıların mülk ediniminin kolaylaştırılmasıyla yabancı yatırımlar konut sektöründe satın almada rekora koşuyor. Geçen yıl, yabancı yatırımcılar Türkiye’de toplamda 8 milyon metrekare mülk edinirken, bunun 2.8 milyon metrekaresini Körfez yatırımcıları aldı.

Yabancı yatırımcının gözü Ankara'da!

En güvenilir ve likit yatırım araçlarından gayrimenkul yatırımlarında, İstanbul’un yatırıma elverişli arazi miktarında sınırlarına dayanması ve metrekare fiyatlarının ulaştığı doygunlukla, “hikayesi olan” Anadolu kentleri ve özellikle Ankara, yabancı yatırımcılar açısından kârlı ve bakir bir alan olarak parlıyor.

Yabancı yatırımcı proje finansmanıyla büyüyor!

2008 krizinde proje finansmanı desteğiyle yatırımlarına ara vermeyen yabancı yatırımcı Amplio, aynı finansman sistemiyle yeni projeler üretmeye hazırlanıyor.

Gayimenkulde yabancı yatırımcı çekmek için yol haritası hazır!

Cushman&Wakefield, Ortodoğulu yatırım uzmanları ile Türk gayrimenkul patronlarını bir araya getirdi. Sabah kahvaltısında bir araya gelen gayrimenkul sektörünün önde gelenleri, yabancı yatırımcıyı çekmek için yol haritası belirledi...