25 / 04 / 2024

Vodafone Arena son durum

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena hakkında açıklama yaptı. Vodafone Arena ne zaman açılacak? İşte Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;

Vodafone Arena'nın açılış tarihi 5 Nisan!

Efsane başkan Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan salı günü Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanırken, Siyah-Beyazlılar, ilk maçını da 9 Nisan’da Bursaspor ile yapacak.

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Vodafone Arena 90 günde tamamlanacak!

Fikret Orman, Anadolu'daki Beşiktaş derneklerinin temsilcilerine Ankara'da iftar yemeği verdi. Orman, yemek sonrası yaptığı konuşmada, hayata geçirilen projeler ve takıma yapılacak transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'da çatı inşaatı başladı!

Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena’daki yapım çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksindeki prekastların (tribünlerin üzerindeki beton kalıplar) yüzde 85’nin takıldığı ve sadece yüzde 15’lik bölümünün de montajının tamamlanmasının ardından kaba inşatın sona ereceği bildirildi.

Vodafone Arena'nın açılışı Ağustos'ta!

Tamamlanma tarihi sürekli başka bir zamana ertelenen 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksi Vodafone Arena'nın, bu kez de çatı inşaatının planlaması konusunda sorun yaşandığı için açılışın Haziran’dan Ağustos’a kaydırıldığı öğrenildi.

Vodafone Arena Türkiye’nin ilk çevreci stadı olacak!

Fikret Orman “Vodafone Arena fotovoltaik sistem ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara yüzde yüz taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacak” dedi.

Türkiye'nin ilk çevreci stadı Vodafone Arena!

Yeşil İş 2014: Sürdürülebilir İş Buluşması’nda konuşan Orman “Vodafone Arena fotovoltaik sistem ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara yüzde yüz taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacak” dedi.

Vodafone Arena sökülmeyen çimle döşenecek!

Coşkun, "Kasım'ın başına kadar kaba inşaatı bitireceğiz. Çatı için Fransa'da testler yapıldı. 800 tonluk vinçlerle çatı montajı ocak ayının sonuna kadar bitmiş olacak. Hibrit çim için plan yaptık. Toprağın içine 20 santim fiber döşüyorlar. Bu sayede çim sökülmüyor" diye konuştu.

Vodafone Arena'daki tribünlerin isim hakları satılacak!

Beşiktaş inşaatı süren- Vodafone Arena, mevcut kredilerin yeniden yapılandırılması ve ödemeler için yaklaşık 6 ay boyunca sürdürülen 70 milyon dolarlık kredi görüşmeleri olumsuz sonuçlanınca, alternatif çözümlere yöneldi.

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor!

Vodafone Arena'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. Kulübün internet sitesinden yayımlanan fotoğraflarla inşaatta gelinen son nokta kamuoyu ile paylaşıldı.

Vodafone Arena'daki restoranlar için Doğuş Holding ile anlaşıldı!

Vodafone Arena'da restoranlar için 3 bin 500 metrekarelik bir alan ayrıldı. Yönetim, bu alanın işletmesi için Doğuş Holding ile anlaştı. Doğuş, bünyesinde bulundurduğu 80'in üzerinde markayla bu stadyuma özel bir konsept yaratacak.

Vodafone Arena inşaatı ne zaman bitecek?

Güncel fotoğraflarının resmi internet sitesinde yayınlandığı Beşiktaş'ın tarihi İnönü Stadı' nın yerine yapılan Vodafone Arena'nın inşaatı devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın stadın tamamlanmasını merakla bekliyor.

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın son görselleri yayınlandı. Doğu Tribünü'nün çalışmalarının devam ettiği stadın Batı Tribünü'nün temeli Haziran ayı bitmeden atılacak. İşte Vodafone Arena inşaatında son durum bilgileri...

Vodafone Arena'nın çatısı 30 Ağustos'a yetişmeyecek!

Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılış töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapımı süren Vodafone Arena'nın çatısının daha önce de ifade ettiği gibi 30 Ağustos 2014 tarihine yetişmeyeceğini açıkladı...

Beşiktaş Vodafone Arena’ya ilk koltuklar takıldı!

Ağustos ayında bitmesi planlanan Vodafone Arena’ya ilk koltuklar takıldı. Kapalı tribün olarak bilinen D blokta merdiven bloklarının konulmasının ardından 14 koltukta numune olarak takıldı. İşte Vodafone Arena’dan son kareler...

Vodafone Arena daha temeli bile atılmadan Avrupa’nın ilgisini çekmeyi başardı!

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi..