05 / 05 / 2024

Venedik Sarayları satılık daire

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa görselleri!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişen proje Bayraktar İnşaat ve Gürsoy ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Venedik Sarayları projesinde fiyatlar 419 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa iletişim telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor.

Venedik Sarayları telefon numarası!

Venedik Sarayları telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin satış süreci devam ediyor. Proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Viaport Venezia projesinin etabı olarak inşa edilen Venedik Sarayları projesinde dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişiyor. Peki satış süreci devam eden Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları nerede?

Venedik Sarayları ödeme bilgisi!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. Venedik Sarayları ödeme bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Venedik Sarayları güncel fiyat!

Venedik Sarayları güncel fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakaksı'nda yer alan proje Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Venedik Sarayları fiyat listesi!

Venedik Sarayları projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının Ocak ayında yapılması planlanıyor. 5 bloktan oluşan Venedik Sarayları'nda daire alanları 75 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Venedik Sarayları fiyat listesi...

İstanbul’da İtalyan esintileri!

Satışların devam ettiği Venedik Sarayları projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesiyle İstanbul’da İtalyan esintileri...

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları 1+1 saray dairelerde 329 bin liradan başlıyor. Projede 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullanılabiliyor...