30 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları 1+1 saray dairelerde 329 bin liradan başlıyor. Projede 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullanılabiliyor...


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları... İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin etabı olarak, İstanbul'un en şık İtalyan'ı sloganıyla satışa sunulan Venedik Sarayları'nda çeşitli olanaklar sunuluyor. Proje Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.


Venedik Sarayları'nda toplam 1000 adet olmak üzere 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daire tipine kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 57 metrekareden başlıyor, 383 metrekareye kadar ulaşıyor.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedelin ödemeleri 1 yıl erteleniyor. Ayrıca 0,80 faiz oranı ile banka kredisi ile vade yapılıyor.


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyatları şu şekilde; 1+1 saray dairelerin fiyatı 329 bin TL’den, 2+1 dairelerin fiyatı 499 bin TL’den ve 3+1 dairelerin fiyatı ise 699 bin TL'den başlıyor.


Venedik Sarayları satış ofisi ile iletişime geçerek satılık daireler hakkında bilgi alabilirsiniz. Proje içerisinde  çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları yer alıyor.


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842  

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com