29 / 03 / 2024

Toki kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşümle ilgili strateji hazır!

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili strateji hazır olduğunu belirtti....

Ergün Turan: 258 bin konutluk dönüşüm projesi başlattık!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, 54 il ve 118 ilçede toplam 183 proje ve 258 bin 49 konutluk kentsel dönüşüm başlattıklarını söyleyerek, bu projelerin 53'ünün tamamlandığını söyledi.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, bundan sonraki dönemde kentsel dönüşüm ağırlıklı çalışacaklarını belirterek, "2023'e kadar her yıl yaklaşık 60 bin konut üretmeyi hedefliyoruz ve bu konutların yüzde 40'ı kentsel dönüşüm içerikli olacak" dedi.

TOKİ'nin kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

TOKİ Başkanı Turan, deprem kuşaklarına göre kapsamlı bir kentsel dönüşüm programı yaptıklarını belirterek, "171 bin konutluk kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor" dedi

TOKİ kentsel dönüşümle 20 yılda 6 milyon konutu dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) , deprem riskleri, çarpık kentleşme ve altyapı sorunlarının önüne geçmek için tasarlanan Kentsel Dönüşüm Projesi için büyük adımlar atıyor. Projeyle 20 yılda 6 milyon konut dönüşecek...

Ergün Turan: 2015 yılında 50 bin konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleri ile kentlerin geleneklerine ve dokusuna uygun modern şehirler kurmak istediklerini söyledi.

TOKİ kentin dokusunu bozan sanayi sitelerini dönüştürecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şehirleri, kentin dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden arındıracak.

Konutların 50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan böyle üreteceğimiz konutların yüzde 40-50’si kentsel dönüşüm kaynaklı olacak” dedi.